En enda leverantör som löser ditt totala behov av skyltar med såväl färdiga lösningar som specialdesign när du söker en ovanlig lösning. Låter det för bra för att vara sant? Det är vår vardag på Lindéns Skyltar i Timrå.

Vi hjälper dig att exponera och informera på ett tydligt sätt med skyltlösningar som omfattar allt från små namnskyltar till stora ljussystem för utomhusbruk. Med innovation, service och god kvalitet som drivkrafter möter vi dina behov.

Skyltar är en viktig del av företagets exponering.

Skyltar är inte bara viktiga informationsbärare. De är också en del i den totala exponeringen av företaget. Med samma omsorg och eftertanke som du ägnar den grafiska profilen tar vi fram rätt skylt för rätt ändamål.

Sextio års erfarenhet till din tjänst.

Med mer än sextio års erfarenhet av skyltar och skylttillverkning har Lindéns Skyltar stor kunskap inom området. Prata gärna placering, storlek och utformning med oss. Vi hjälper dig även med byggnadslov.

Rikstäckande montage och service.

Lindéns Skyltar levererar och monterar dina skyltar direkt på plats samt sköter all service och underhåll. Våra återförsäljare finns över hela landet från Helsingborg i söder till Kiruna i norr. Det betyder snabb service var du än finns.

Personuppgiftspolicy

Vi värnar om din integritet och du ska känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter.

Läs vår personuppgiftspolicy här

Miljö och Kvalitetspolicy.

Lindéns Skyltar står för miljösäkra kundanpassade lösningar, engagemang, närhet till kunden och snabba leveranser.

 Läs om vår miljö- och kvalitetspolicy här

Kontakta oss så hjälper vi dig med skyltlösningar som motsvarar dina behov. Du är också välkommen att besöka vår utställning i Timrå där du får tips, idéer och inspiration.

1953

1953 – Företaget grundas av Martin Lindén. Skyltrörelsen börjar med att SCA Östrands gravyravdelning köps av Martin och flyttas till egna lokaler.

 
 

1964 – Sönerna Lars och Mats Lindén övertar rörelsen.

1985-1989 Ingick i rikstäckande FOCUSGRUPPEN.

1990 – Efter en fusion med IA Neon i Umeå ökar antalet anställda till 45 peroner. Företaget omsätter 35 Mkr och är ett av de 4 största skyltföretagen i Sverige. Namnet ändras till IA Neon och Lindén.

1995 – Efter konkursen av IA Neon & Lindén köper dåvarande delägaren Reine Norin. Timråfabriken som blir Lindéns Industri och Affärsskyltar AB.

2004 – Företaget köps av Per Felländer som samtidigt namnändrar företaget.

Företaget blir Lindéns Skyltar AB.

2013 – Lindéns Skyltar AB, Per Felländer nomineras och vinner pris som Årets Företagare samma år som Lindéns Skyltar AB fyller 60 år.

2015

 • 0
  Tillverkade skyltar
 • 0
  Ordrar på ett år
 • 0
  Grymma själar
 • 0
  Liter färg om året
 • 0
  Välutnyttjad kaffemaskin