Foliera din bil hos oss på Lindéns Skyltar

Vill du foliera din bil i Sundsvall / Timrå? Då kan vi på Lindéns Skyltar hjälpa dig. Din företagsbil är den ultimata reklamplatsen och foliering av din bil gör det möjligt att sticka ut i trafiken med hjälp av bilreklam. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt ju kreativare idéerna om dekor, ju smartare lösningarna är och ju mer strategiskt du väljer att köra samt parkera.

Där din målgrupp befinner sig är även där du ska vara. Var redo och våga synas på de rätta ställena i trafiken med kreativ bildekor och med ett budskap som stärker ditt varumärke.

Är du osäker på vilket budskap du ska använda dig av? Eller vilka färger du ska välja? Vill du veta mer om hur foliering fungerar? Tveka då inte att kontakta oss på Lindéns Skyltar för mer information.

Våra produkter
foliera bil sundsvall

Per Felländer

VD, Projektledning
060-57 55 72
per@skyltarna.com

foliera bil timrå

Jessica Nordqvist

Försäljning / Ekonomi
060-57 55 73
jessica@skyltarna.com

Visa alla
Industriskyltar
Skyltar inomhus
Skyltar utomhus
Lackering och specialprodukter
 

5 anledningar att välja Lindéns Skyltar

  • Rapid service. Hos oss får du snabb service – oberoende av hur ditt behov ser ut, var du än befinner dig.
  • Skräddarsydda lösningar. Utefter dina unika behov och önskemål skräddarsyr vi en lösning som passar dig absolut bäst. För oss är det viktigt att erbjuda en optimal lösning som känns klockren för dig.
  • Lång erfarenhet & expertis. Efter många år inom branschen kan vi erbjuda dig expertis gällande skyltar och skylttillverkning. Likväl som vi kan ge dig våra bästa råd, så kan vi även utföra den bästa folieringen av din bil.
  • Konkurrenskraftiga priser. Våra produkter och tjänster erbjuder vi alltid till konkurrenskraftiga priser – utan att tumma på allt vad hög kvalité innebär.
  • Korta ledtider & snabba produktioner. Vi erbjuder korta ledtider, samt snabba produktioner och leveranser för att du snabbt ska kunna använda dig av din nyfolierade bil.

Vad kostar det att foliera bilen?

Foliering fungerar inte som ett alternativ till lackning. Utan en bra lackning i grunden, så kommer folieringen varken bli snygg eller hållbar. Foliering blir som allra bäst när lacken är frisk och är tänkt som ett smart sätt att byta färg, skydda bilen eller att jobba smart med reklam på din bil. Valmöjligheterna är många.

Vad det kostar att foliera bilen varierar och beror på i vilken omfattning det handlar om. Vill du ha en ungefärlig offert rekommenderar vi att du mailar, ringer eller besöker oss för att beskriva ärendet närmare. På så vis blir det enklare för oss att bilda en tydligare uppfattning om vad som behöver göras och vad det kan komma att kosta.

Ta hjälp av oss!

Med den självhäftande folien för bildekor är det möjligt att formge din bil utefter dina specifika önskemål.

Med en del- eller helfoliering får du med enkla medel en bil, en buss, en lastbil eller ett annat fordon med den rätta företagsprofilen. Folien som vi använder är enkel att både byta ut och avlägsna helt, vilket ger stor flexibilitet i budskapsformuleringen.

Gör din bil till en mobil reklampelare med hjälp av foliering i Sundsvall och Timrå med omnejd. Gör det med Lindéns Skyltar. Vi hjälper dig ta ut svängarna.

Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig att skapa en bildekor som garanterat kommer att ge dig ökad uppmärksamhet. Varmt välkommen!