Billackering Sundsvall:
Lacka din bil hos oss på Lindéns

När du behöver billackering i Sundsvall eller Timrå med omnejd, så kan vi på Lindéns Skyltar hjälpa dig. Kanske har olyckan har varit framme och skadat din lack? Vill du ge din bil ny lyster? Eller vill du lackera om din bil i en annan färg? Oberoende av hur ditt behov ser ut, så kan vi hjälpa dig.

På vår fullserviceanläggning erbjuder vi allt inom ytbehandling av bilar, men även av lastbilar, båtar och industridetaljer. Till oss ska du vända dig om du behöver hjälp med skadereparationer, bättring av lacken eller behöver en komplett lackering av din bil.

Kort beskrivet, så kan vi lacka din bil i Timrå / Sundsvall samt andra fordon och vi erbjuder även ytbehandling av industridetaljer. Vi utför också lagning och målning av plastdetaljer – allt från motorcykeldetaljer till soptunnor.

Allt med ett skinande resultat – varje gång.

Tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda inom billackering, lackering av fordon och ytbehandling av industridetaljer.

Våra produkter
lackera bil sundsvall

Per Felländer

VD, Projektledning
060-57 55 72
per@skyltarna.com

billackering timrå

Jessica Nordqvist

Försäljning / Ekonomi
060-57 55 73
jessica@skyltarna.com

Visa alla
Industriskyltar
Skyltar inomhus
Skyltar utomhus
Lackering och specialprodukter
 

Välj Lindéns Skyltar för din billackering

  • Skräddarsydda lösningar. För oss är det av stor vikt att erbjuda en optimal lösning för dig. Utefter dina behov och önskemål skräddarsyr vi därför en lösning som passar dig absolut bäst.
  • Bra priser. Vi erbjuder alltid våra tjänster och produkter till överkomliga priser, utan att tumma på hög kvalité.
  • Korta ledtider & rapida produktioner. Hos oss är det korta ledtider, samt rapida produktioner och leveranser för att du ska kunna använda din nylackade bil snabbt igen
  • Lång erfarenhet & gedigen kompetens. Likväl som vi kan ge dig våra absolut bästa råd, så kan vi även ge dig bästa tänkbara lackering av din bil. Efter våra många år inom branschen kan vi med gedigen kompetens erbjuda enastående service.
  • Snabb service. Hos oss får du alltid snabb service – oavsett hur dina behov ser ut och var i landet du än skulle befinna dig.

Vad kostar det att lacka bilen?

Om skador har uppstått i lacken eller i plåten är det viktigt att snabbt åtgärda dem. Annars kan till och med den lilla skadan orsaka stora rostangrepp. Inträffar det, så blir problemet snabbt både svårare och dyrare att åtgärda. Utan en bra lackning i grunden är det lätt hänt att små skador blir stora, att foliering inte blir snygg eller hållbar och att färgen snabbt blir matt. Med en frisk lack är det kort sagt mycket som blir mycket bättre – och snyggare.

Kostnaden för att lacka bilen varierar och beror på i vilken omfattning uppdraget handlar om. Önskar du en ungefärlig offert rekommenderar vi att du mailar, ringer eller kommer förbi på ett besök hos oss för att berätta närmare om vad du behöver hjälp. Då kan vi enklare bilda en uppfattning om vad som krävs och vad det kan komma att kosta.

Kontakta oss och boka en tid

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din billackering i Sundsvall och Timrå med omnejd eller få personlig rådgivning? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Lindéns Skyltar.

När du behöver billackering i världsklass är det oss du ska vända dig till.