Banderoller i Sundsvall & Timrå

Är du i behov av banderoller i Sundsvall och Timrå med omnejd? Då kan vi på Lindéns Skyltar hjälpa dig. Banderoller är perfekta för skyltning under begränsad tid eller tillfälliga kampanjer. Att välja banderoller är framför många andra alternativ av skyltning ett kostnadseffektivt alternativ som ger stor flexibilitet vad gäller format, materialval och budskap samtidigt som du får en stor exponeringsyta.

Varför du ska välja banderoller? Summa summarum: Behöver du få ut ditt budskap snabbt och därefter kunna ändra det med korta ledtider och till en rimlig kostnad, så är banderollen det perfekta alternativet för dig.

Våra produkter
banderoller sundsvall

Per Felländer

VD, Projektledning
060-57 55 72
per@skyltarna.com

banderoller timrå

Jessica Nordqvist

Försäljning / Ekonomi
060-57 55 73
jessica@skyltarna.com

Visa alla
Industriskyltar
Skyltar inomhus
Skyltar utomhus
Lackering och specialprodukter
 

Banderoller – perfekt för många olika ändamål

Med banderoller i såväl små som stora format kan du snabbt byta budskap på exempelvis fasader, scener, idrottsarenor, byggarbetsplatser, gågator, butiker med mera. Dessutom till ett förmånligt pris.

Transparent duk eller inte? Litet eller stort? Vår rekommendation vad gäller val av material och storlek beror på användningsområdet och ändamålet i fråga. Vi hjälper dig att välja det optimala materialet för den tilltänkta placeringen.

Av oss kan du måttbeställda banderoller i exakt det format och material som du vill ha, vilka vi levererar kompletta och förberedda med öljetter eller kanalskenor i både under- och överkant. Kontakta oss så guidar vi dig till den rätta skyltlösningen utefter dina behov och önskemål.

5 skäl att välja Lindéns Skyltar

  • Vi erbjuder snabb service och korta ledtider – var du än befinner dig.
  • Vi erbjuder skräddarsydda lösningar.
  • Vi erbjuder stor erfarenhet och kunskap om skyltar och inom skylttillverkning.
  • Vi erbjuder våra produkter och tjänster till rimliga priser.
  • Vi erbjuder snabb produktion och leverans så att du snabbt ska kunna använda dig av de skyltar som du har beställt.

Banderollen - en flitig säljare dygnet runt

En skylt, oberoende av format och storlek, är en effektiv kontaktyta som fyller en viktig funktion med syfte att öka kännedomen om ditt företag samt för att kommunicera med din målgrupp.

En varumärkesbyggande lösning och en säljare som arbetar för dig dygnets alla timmar – oberoende av väder.

Prova oss, så får du se! Goda råd behöver inte alltid vara dyra. Med lång erfarenhet av smarta exponeringslösningar vågar vi sticka ut hakan och säga att vi är experter på skyltar. Utöver skräddarsydda lösningar, så erbjuder vi även ett fast produktsortiment som du kan läsa mer om här på vår hemsida.

När du är i behov av snygga banderoller i Sundsvall eller Timrå är det oss du ska vända dig till.
Med innovation, god service och hög kvalité som drivkrafter möter vi dina behov och tar tillsammans med dig fram den bästa tänkbara lösningen.

Kontakta oss

Med Lindéns Skyltar behöver du inte ta hjälp av ytterligare leverantörer. Med oss får du en leverantör som löser ditt totala behov – från idé, till montage och service.

För ytterligare information eller om du vill ha personlig rådgivning när du ska beställa banderoller i Sundsvall, så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi ger dig svar på dina frågor och berättar gärna mer om vårt sortiment, samt vad vi kan göra för dig. Vill du skylta med något? Prova oss. Vi håller måttet.